Fox40|

Beide zijden voert het woord over de kwestie in een discussie onder leiding van de League of Women Voters in Nevada City. Ik noem het een verbod met lippenstift, Patricia Smith, zei de stoel voor Amerikaanse voor veilige toegang Nevada County. De make-up van een marihuana kweek ordinance is bekritiseerd door Ja op S voorstanders. U groeien niet op een heuvel in Heuvelland. Dat neemt 99 procent van elke eigenschap in deze [Nevada] County. Als voorbij, de maatregel zou limitthe bedrag van geneeskrachtige marihuanakaart houders tot 6 planten per persoon groeien kunnen en staat cannabis te worden gekweekt op hellingen, zolang zijn verborgen. De Nevada County Sheriffs Department stelde alles de maatregel zal doen is het creëren van een hinder voor buurten.

ASU van Brandon Wechsler overleeft een andere operatie

(David R. Jennings, dagelijkse Camera) Federale werkplek veiligheid onderzoekers zijn bezig met een onderzoek naar de dood vrijdag van een bouwvakker weg, die op links Canyon Drive sneuvelde wanneer een vrachtwagen bij vloed reparatie betrokken gesteund over hem. State Trooper Josh Lewis geïdentificeerd het slachtoffer als Nicolas Arrendondo-Uribe, 46, van Greeley. Ellie Duran, voorzitter van Greeley gebaseerde Duran opgraven, bevestigd dat Arrendondo-Uribe een van zijn werknemers was. “Ik heb geen de details nu, dus voor mij om u te geven zou informatie die misleidend kan zijn slecht van mijn kant,” zei Duran. “Onze gedachten zijn met de familie.

Aankomende evenementen voor huis en tuin: kruid samenleving plant verkoop, halverwege stad veranda kruipen, vogels kijken klasse, French Quarter huis tour | NOLA.com

23, 5:30-7 pm, 1905 Peniston St.–The Preservation Resource Center verbouwers Happy Hour verkent een 1909 ambachtsman huis ontworpen door Favrot & Livaudais. Lichte versnaperingen geboden. 504. 636. 3399 of sblaum@prcno.org.

Oplegger doodt weg-reparatie werknemer in Boulder County – The Denver Post

Bruce Cooper bezoeken Brandon Wechsler, die herstellende is van operatie om te verwijderen van metalen staven in de rug pic.twitter.com/f9xkvEu3kU Richard Obert (@azc_obert), 17 oktober 2014 Wechsler ging naar ASU, en vorig jaar was rond de mannen basketbalteam. Zijn rol, Len zei, heeft zijn opgevoerd om http://www.kaskus.co.id/thread/53edd364529a45e0578b45d7/jasa-backlink-murah-berkualitas-terbaik-100-manual-99-seo-indonesia “speciale assistent” Sendek dit jaar. Op woensdag bezocht Sendek en zijn medewerkers Wechsler in het ziekenhuis. Oud Suns-speler Cedric Ceballos ook bezocht Wechsler, die is uitgegroeid tot een beroemdheid Valley aangezien een verhaal over hem verscheen voor het eerst in The Arizona Republic in 2012, “Pinnacle’s inspiratie op wielen.

Advertisements